Özübek: “Aileyi Korumak İçin Kamu Çalışanlarının Hakları Güçlendirilmeli” Özübek: “Aileyi Korumak İçin Kamu Çalışanlarının Hakları Güçlendirilmeli”

Bolu’da, 78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangını soruşturmasında tutuklanan itfaiye müdürlüğünden sorumlu Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, itfaiye müdürü Kenan Coşkun ve itfaiye eri İrfan Acar için Bolu halkı birleşti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti ve MHP Belediye Meclis üyeleri ve belediye çalışanları kalabalık şekilde itfaiye müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. Yangında otelde kalanları kurtarabilmek için büyük çaba gösteren itfaiye çalışanlarına moral ve destek vermek için düzenlenen programda Başkan Özcan konuşma yaptı.

Özcan, “Yalanların ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Arkadaşlarımızın en kısa sürede aramızda olacaklarından şüphem yok. Onlar içeriden çıkmadıkları sürece uyku bana haram olsun. Kimse moralini bozmasın. İtfaiyeci arkadaşlarımızın ailelerini yalnız bırakmayacağız. Sizlerden tek istediğim dua etmeniz. Gerçeklerin bir an önce ortaya çıkması için dua etmenizi istiyorum. Allah bir daha Bolumuza böyle bir felaket yaşatmasın” dedi.

Özcan’ın konuşmasının ardından tutuklu bulunan 3 belediye personelinin eşleri ile itfaiye çalışanlarına Hizmet Şeref Belgesi verildi.

Muhabir: Faruk Çidem