Haber; Sefa GÜNAY

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bolu Valisi olarak atanan ve göreve başlayan Vali Erkan Kılıç, kurumlara ziyaretlerde bulunuyor. Vali Kılıç, kurum ziyaretleri kapsamında sırasıyla İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, ,İl Jandarma Komutanlığı, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve İl Özel İdaresini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Kılıç, İl Müdür V. İhsan Şeker'den ilimizde yapılan, yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler alarak İl Müdür V. İhsan Şeker'e ve kurum personeline çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaretinden sonra İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Şube Müdürleri ile bir araya gelen Bolu Valisi Erkan Kılıç, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmalar hakkında İl Emniyet Müdürü Aksoy'dan brifing aldı. Vali Kılıç, güvenlik güçlerine çalışmalarında üstün başarılar diledi.

Vali Kılıç daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı J.Kıd.Albay Haluk Saygılı ve personel tarafından karşılanan Vali Kılıç, şeref defterini imzaladı, yapılan ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Kılıç Kurum ziyaretleri kapsamında Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve İl Özel İdaresine ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alarak kurum personellere çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.