Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bolu Valisi olarak atanan ve göreve başlayan Vali Erkan Kılıç, kurumlara ziyaretlerde bulunuyor. Vali Kılıç, kurum ziyaretleri kapsamında sırasıyla Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ,İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulunan Bolu Valisi Erkan Kılıç,AFAD İl Müdür V. Kürşat Bozkurt'tan Türkiye Afet Müdahale Planı,2022 yılında planlanan tatbikatlar ve eğitim faaliyetleri, personel ile ekipman durumu vb. konularda brifing aldı.

Vali Kılıç, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İlimizde yürütülen eğitim-öğretim çalışmaları, Bolu'nun eğitimdeki başarısının arttırılması için yapılan ve planlanan projeler ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı'dan brifing aldı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç son olarak, İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek sağlık kurumları yöneticileri ile bir araya gelerek İl Sağlık Müdürü Dr.Muhammed Emin Demirkol'dan ilimizde yürütülen/planlanan sağlık hizmetleri ile ilgili bilgiler aldı, sağlık çalışanlarının talep/önerilerini dinledi.