Yemeğe; Bolu Valisi Ahmet Ümit ve eşinin yanı sıra Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Garnizon ve Tugay Komutan Vekili Piyade Albay İslam Can, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Özalp, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu eski Milletvekili Mustafa Yünlüoğlu, BTSO Başkanı Türker Ateş ve eşleri ile il protokol üyeleri katıldı.

Bolu Vali Yardımcısı İlhan Turgut ve BTSO Başkanı Türker Ateş tarafından Vali Ümit ve eşine hediye takdiminde bulunuldu.

BOLU VALİSİ AHMET ÜMİT, TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Bolu Valisi Ahmet Ümit de, veda yemeğine katılan ve kendisine yeni görevinde başarılar dileyen tüm il protokolüne ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, özetle “Bolu gibi müstesna bir şehirde, yaklaşık 4 yıldır vali olarak görev yaptığım süreçte, tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve özel sektör kuruluşlarıyla uyum içerisinde, vatandaş memnuniyeti esaslı olarak, atanmış değil adanmış bir bilinçle çalışmalarımızı sürdürdük. Sevgi ve saygı çerçevesinde, sizlerle birlikte Bolumuz için yapmış olduğumuz hizmetler dolayısıyla, Bolulu hemşehrilerimizin ve mesai arkadaşlarımızın şahsıma göstermiş oldukları samimi teveccühü daima hatırlayacağımı özellikle vurgulamak isterim. Bolu’ya veda ederken şahsıma ait haklarımı helal ediyor; başta aziz şehitlerimizin yakınlarından, gazilerimizden, il genel ve belediye meclisi üyelerimizden, köy ve mahalle muhtarlarımızdan, mesai arkadaşlarımdan ve Bolulu hemşehrilerimden haklarını helal etmelerini temenni ediyorum. Şahsımın ve ailemin hafızasında ve gönlümüzde müstesna bir yere sahip olan Bolu ve Bolulu hemşehrilerimiz hep güzel anılarla ve hayırla yâd edilecektir.” ifadelerini kullandı. Elif Erdoğan