Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezinde 27 Mayıs Cuma günü saat 19:00' da Bolu halkını eşsiz bir rock festivali bekliyor. 2009 yılında müzik hayatına başlayan ve 2017 yılında ilk teklisi “Anahtar” adlı parçayı müzikseverlerin beğenisine sunan ve 2020 yılının sonlarına doğru Ces Prodüksiyon ile yayınladığı “Zor” ve “Bana Ait Değildin” şarkıları ile adından söz ettiren MET SEFER ve 2016 yılında alternatif ve deneysel rock müzik alanında kurulan KUM, ROCK severler için sahne alacak.

BİLET FİYATI:50 TL

BİLET SATIŞ NOKTALARI: Panda Çikolata ve Kahve,Ayıcık.co

İletişim: 0530 129 32 94 - 0530 262 14 46

Met Sefer kimdir?

Sakarya, Ferizli ilçesinde hayata geldi. 2001 yılında Bolu’ya taşındı. 2009 da Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rock Topluluğunun düzenlediği etkinliklerde müzik hayatına başladı. O dönemde kurulan ve uzun süre devam eden grupları “Kadraj” ile Bolu’da ismini duyurdu. 2017 yılında ilk teklisi “Anahtar” adlı parçayı müzikseverlerin beğenisine sundu. Tam not alan şarkısının ardından 2020 yılının sonlarına doğru Ces Prodüksiyon ile yayınladığı “Zor” ve “Bana Ait Değildin” şarkıları ile Apple Müzik Türkiye Rock listesinde haftalarca 3 numarada yer aldı. Alternatif tarzı ve eğlenceli sahne performansı olan sanatçı halen Bolu’da yaşamakta ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nde öğrenimine devam etmektedir.

KUM kimdir?

2016 yılında Diyarbakır'da kurulan Kum alternatif ve deneysel rock müzik yapmaktadır. birçok kurumsal ve lokal sahnede aktif sahne alan Kum, 2019 yılının sonunda İstanbul'da iki single kaydı yaparak ilk kez kendi şarkılarını yayınlamaya başladı. Daha sonraki süreçte beste çalışmalarını sürdüren grup iki single ve klip yayınlayarak konser vermeye devam etmiştir. Grup vokalde İbrahim Kumlu, gitarda Eray Akıncı, bas gitarda Avni Okay, klavyede Mustafa Suphi Atalay, Davulda İbrahim Atalay ile kayıt çalışmalarına ve sahneye devam etmektedir.