Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ı, İlçe Müftüsü Yüksel Başkan'ı, İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Aybarlık, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tursunbek ve Gençlik Spor Müdürü Gürol Altun'u ziyaret eden cami gençleri ziyaretlerinde Türk bayrağı hediye ettiler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; 19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Hacı Emin Efendi Camii Gençlik Grubu ve Camii İmam Hatibi Coşkun Kısaoğlu bizleri ziyaret ettiler. Hocamıza ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Müftüsü Yüksel Başkan gençler ile yaptığı sohbette; Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)'ın: Yedi sınıf insan vardır ki Allah onları gölgesinden (himayesinden) başka gölgenin (himayenin) olmadığı günde, bizzat kendi gölgesinde (himaye edecektir) gölgelendirecektir: (Buhari, Ezan,36) Hadis-i Şerif'ini hatırlattı ve bunlardan ikincisinin de Rabbine kulluk ederek temiz bir hayat içinde serpilip büyüyen genç olduğunu belirterek, ülkemizin güçlü ve müreffeh yarınları demek olan gençlerin bu nebevi çizgi doğrultusunda hayat sürmeleri dilek ve niyazında bulundu.

Gençlik Spor Müdürü Gürol Altun: Hacı Emin Efendi Camii İmam Hatibi değerli hocam Coşkun Kısaoğlu, Gençlik Haftası münasebetiyle gençlik grubundan bir kısım yavrumuzla birlikte ziyaretimize geldiler. Kısa da olsa gençlerimizle bir muhabbet imkanımız oldu. Ayaklarına, yüreklerine sağlık, hem ziyaretleri ve hem de hediye bayrak için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gençlik için inşallah gücümüzün yettiğince hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Aybarlık ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Tursunbek'te ziyaretten duydukları memnuniyetleri ifade ederek gençlere teşekkür ettiler. Geredemedyatakip