Boluspor teknik direktörü Emre Toraman, Samsunspor karşısına; Selmani, Fethi, Eray, Hakan, Gökhan, Roshi, Emin, Bülent, Abdurrahman, Berk, Balaj on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, Rybka, Tugay, Kemal, Bregu, Arda Hilmi, Novak, Kasongo, Ali Keten, Arda Köksal yer aldı.

Samsunspor ise Boluspor karşısına; Nurullah, Ali, Yunus Emre, Cihan, Fernandes, Savicevic, Soner, Berk, Fofana, Osman, Polat yer aldı.

İLK ATAK SAMSUNSPOR'DAN

Karşılaşmaya Boluspor'un vuruşu ile başlandı. Mücadelenin ilk 15 .dakkası golsüz eşitlikle geçildi. Her iki takımda bu dakikaya kadar orta alanı kalabalık tutmaya özen gösterdi. Maçın 17.dakikasında Samsunspor gole yaklaşan taraf oldu. Boluspor defansının arkasına atılan uzun pasta topla buluşan Polat'ın şutu yandan auta çıktı.

SAMSUNSPOR ÖNE GEÇTİ

Samsunspor maçın 19.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Sol kanatan yapılan ortaya ceza sahası içinde kafayı vuran Polat topu filelere gönderdi. Bu golle Samsunspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti

BOLUSPOR'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Boluspor maçın 29.dakikasında Samsunspor karşısında beraberlik golünü buldu. Roshi'nin sol kanattan ortasına ceza sahası içinde kafayı vuran Balaj topu filelere gönderdi. Bu golle skor 1-1'e geldi. Mücadelenin ilk yarısının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

BALAJ'DAN ALTIN KAFA

Karşılaşmanın ikinci yarısına Samsunspor'un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 54.dakikasında Samsunspor karşısında öne geçti. Roshi'nin sol kanattan ortasına ceza sahasında kafayı vuran Balaj topu filelerle buluşturdu. Boluspor bu golle maçta 2-1 öne geçti. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini maçın 68.dakikasında yaptı. Eray oyundan çıktı, Tugay oyuna girdi. Kırmızı beyazlılar maçın 75.dakikasında 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. Gökhan ve Emin oyundan çıktı, Arda Hilmi ve Novak oyuna girdi. Boluspor'da maçın 82.dakikasında Abdurrahman sarı kart gördü. Boluspor'da maçın 85.dakikasında 2 oyuncu değişikliği daha yapıldı. Berk ve Balaj oyundan çıktı, Kasongo ve Bregu oyuna girdi.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin sonuna 8 dakika süre ilave edildi. Boluspor'da maçın 90.dakikasında Kasongo sarı kart gördü. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Balaj attı. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 44'e çıkardı.