Bolu Belediyesi’nde geçtiğimiz hafta personel maaşları için yapılan ihaleyi kazanan Yapı Kredi Bankası ile bugün sözleşme imzalandı.

Başkanlık makamında bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Yapı Kredi Bankası Bolu Şube Müdürü Seyfi Özsoy, 3 yıllık maaş anlaşması protokolünü imzaladılar. Resmi imzaların atılmasıyla birlikte Bolu Belediyesi çalışanları da memur/kadrolu işçi/ şirket personeli ayrımı yapmaksızın önemli bir promosyon almaya hak kazandı. Protokol gereği Yapı Kredi Bankası Bolu Belediyesi personellerine 10 bin 400 lira promosyon ödemesi yapacak.

BAŞKAN ÖZCAN: “ŞEFFAF BİR İHALE OLDU”

İmzalanan protokole ilişkin açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bu yıl hem Belediyemizin kadrolu işçilerini, sözleşmeli memurları hem de Bolu’yu Seviyorum A.Ş, ve Halk Ekmek personellerini birleştirerek, toplam 1488 kişi üzerinden ihaleye çıktık. Hiçbir bankanın itiraz etmediği şeffaf bir ihale oldu. Biz burada Yapı Kredi Bankası’na teşekkür ediyoruz. Elinizden geleni yaptınız. Arkadaşlarımın bana verdiği bilgiye göre, Bolu Bel A.Ş.’de çalışan 156 kişi, Bolu’yu Seviyorum A.Ş’de çalışan 971 kişi, Bolu Belediyesi’nde çalışan 326 kadrolu işçi ve Halk Ekmek’te çalışan 35 işçiyi dahil ettiğimizde 1488 kişinin hesabına Haziran ayında 10 bin 400 lira nakit olarak yatacak.” dedi.

“DAHA FAZLA PROMOSYON ALMAK İÇİN MAAŞ ÖDEMESİNİ 3 GÜN ÖNCESİNE ÇEKTİK”

Yatırılacak promosyon tutarının arttırılması için de ödeme planını öne çektiklerini söyleyen Özcan, “Belediye çalışanlarımız ve halkımız şunu da bilsin: Bu promosyon miktarının artması için Türkiye’de çok enderdir, genelde 2 gün öncesinde yatar. Biz bunu 3 gün öncesine çekmek suretiyle, çalışanımıza çok daha fazla promosyon almasını katkı sağlamış olduk. Belediye çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Yapı Kredi Bankası Bolu Şube Müdürü Seyfi Özsoy da yapılan ihaleye değinerek, “Güzel, şeffaf bir ihale oldu. İnşallah daha iyi hizmetler veririz. Hem siz hem de belediye çalışanlarımızın Memnun kalacağından eminiz.” ifadelerini kullandı.