EKONOMİ

399.000 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA BUNGALOV

Bolu’da 25 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Yılmaz İzolasyon, yapımı kolay ve düşük maliyetli ev modelleri arasında yer alan bungalov evler ile dikkat çekiyor. Küçük boyutları sayesinde hem yapım sürecinde hem de kullanım açısından oldukça avantajlı olan bu evler, bireysel olarak tasarlanıp inşa edilebilecek şekilde dizayn ediliyor.

Abone Ol

Yılmaz İzolasyon, müşterilerine sunduğu yap-sat bungalov projelerinde, güvenilir ve dayanıklı ürünler kullanarak en iyi malzemeleri tercih ediyor. Her projede en yüksek kaliteyi sunmayı hedefleyen firma, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışıyor. Müşteri ihtiyaçlarına ve beklentilerine odaklanarak özgün ve kaliteli yapılar inşa eden Yılmaz İzolasyon, her müşteriyle yakından çalışarak onların taleplerini tam anlamıyla karşılamayı önemsiyor. Yılmaz İzolasyon poliüretan epoksi zemin kaplama sistemleri, temel perde teras çatı pvc membran, bitum membran likit membran uygulamaları ve ısı yalıtım mantolama ve çatı sistemleri ile de hizmet vermektedir.

Bungalov ev modelleri, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirirken, düşük maliyetli bir yaşam alanı arayanlar için ideal bir çözüm sunuyor. Yılmaz İzolasyon, bu modelleri müşterilerinin beklentilerine uygun şekilde özelleştirerek, her projeye özgün bir imza atıyor.

Yılmaz İzolasyon, 25 yıllık tecrübesiyle Bolu’daki inşaat sektöründe güven ve kaliteyi bir araya getirmeye devam ediyor.

İletişim:

Oğuzhan Eroğlu - 0 542 565 45 84

Yılmaz Eroğlu - 0532 589 5960

Adres :  D- 100 karayolu üzeri

Civril Sapağı No:54   Bolu/ merkez