ÖZEL HABER: FARUK ÇİDEM
Bolu’da, ailesiyle birlikte yaşayan ve sanayide motor tamircisinde çalışan 15 yaşındaki lise öğrencisi Yiğit Kemal Tekin, okula ve işe gitmek istemediği için 4 gün önce annesiyle tartıştı. Tartışmanın üzerine evden ayrılan Tekin, bir daha geri dönmedi.
Tekin’in işyerinden arkadaşını arayan ailesi liseli gencin mesaj atarak “ben gidiyorum, kimseye bir şey söyleme. Gaziantep’e gidiyorum” dediğini öğrendi. Gencin hayatından endişe eden ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler, Tekin’i bulmak için çalışma başlattı.
TELEFONLARA CEVAP VERMİYOR
4 gündür oğlunun eve dönmesini bekleyen annesi, “İşe gitmek istemediği için tartışmıştık. Sonra evden çıktı. Bir daha da geri dönmedi. İş arkadaşına Gaziantep’e gidiyorum demiş. Ben de Gaziantepli olduğum için oradaki akrabalarımıza ulaştım. Ama onların yanına da gitmemiş. Cep telefonu zaman zaman açık oluyor ama aramalarımıza ve mesajlarımıza cevap vermiyor. Hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce sağ salim evine dönmesini bekliyoruz” dedi.