Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde, Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin açtığı sergi beğeni ile izlendi.
Açılan sergiye katılanlar arasında, Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Eski Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, birçok okul müdürlerinin yanı sıra AK Partililerde katıldı.
Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi Resim ve Grafik Öğretmenlerinden Gülşen Oğuz yaptığı açıklamada sergi hakkında bilgiler verdi. Oğuz, 10-11 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin yağlıboya, akrilik çalışması, Ebru çalışması, kara kalem çalışması, fotoğraf çalışması, grafik çalışmalarımız var. Temel tasarım, hepsinin karma bir sergisidir. Bu sene başından beri öğrencilerimiz çalışıyor toplamda 40 öğrencinin yaptığı eserler bunlar. Aynı zamanda bizde fotoğrafçılık dersi gördükleri için sergimizin içinde öğrencilerimizin çektiği fotoğraf çalışmalarımızda var. Biz bu sergi çalışmalarını her yıl yapıyoruz bu çalışma bu yılın ilk sergisi düzenli olarak her yıl yapıyoruz. Okulum adına sergi açılışımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.