Rakiplerinin iki maç gerisinde olan Boluspor U16, erteleme maçında sahasında Erciyesspor ile karşılaştı. Rakibiyle zor bir maça çıkan lider Boluspor, 31'inci dakikada Kutay'ın attığı golle maçtan 3 puanla kazandı.

U16 Gelişim ligi İç Anadolu bölgesinde lider olarak yoluna devam eden Boluspor, iki eksik maçından birini tamamladı. Evinde ligin ikinci yarısı karşılaşmasını oynayan temsilcimiz liderlik yolunda zor maçı kayıpsız kapadı. İlk dakikaları mücadele içinde başlayan maçta her iki takımda net pozisyonlardan yararlanamadılar. Lig de yoluna devam etmesi için sahadan mutlak galip gelmesi gereken kırmızı beyazlılar, maçta çok istediği gole 31'inci dakikada Kutay ile kavuştu. Derinlemesine atılan top da rakibin arasına giren Kutay, top kontrolünde rakipleri geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda sert şutuyla topu ağlara gönderdi. (1-0) devrede bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda rakibin direnmesi, skoru da korumak isteyen Boluspor U16 zorlu maçı kazanmayı bildi. Kırmızı Beyazlılar aldığı 3 puanla 51 puana ulaşırken, rakiplerine oranla bir maçı eksik. Bu hafta sahasında 24'üncü hafta karşılaşmasında yine Erciyesspor'u konuk edecek. (Haber Merkezi)