Uzun yıllar Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'nün çeşitli kademelerinde görev alan ve son olarak Aladağ Orman İşletme Müdürlüğü görevini başarıyla yürütürken Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan Gültekin Aksan için veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Aladağ Orman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı. Bölge Müdürü Yusuf Şahin yaptığı konuşmada, Gültekin Aksan'ın Bolu Orman Bölge Müdürlüğünden ayrılmasından dolayı üzüntülü olduğunu, fakat daha üst bir görevde ülkesine hizmet edecek olmasının da kendisini sevindirdiğini ifade ederek yeni görevinden dolayı Gültekin Aksan'ı tebrik etti ve başarılar diledi.

Gültekin Aksan ise, görev yaptığı süre içerisinde verilen her görevi layıkıyla yerine getirmek için elinden gelen gayreti sarf ettiğini, her zaman personelle uyum içerisinde çalışarak verilen görevlerin üstesinden geldiklerini, başarıdan söz edilecekse bu başarıyı personele borçlu olduğunu dile getirerek veda yemeğine katılanlara teşekkür etti. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanan Gültekin Aksan'a başarılı çalışmalarından dolayı Bölge Müdürü Yusuf Şahin tarafından Teşekkür Plaketi verildi.Veda yemeği, Gültekin Aksan'ın geceye katılanlarla tek tek vedalaşmasının ardından sona erdi. Haber Merkezi