Kendisi de akademisyen olan Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hamdi Zenginbal ihanet bildirisine imza veren akademisyenleri lanetledi. Zengilbal, Yalan ve iftiralarla dolu; tek doğru ifade içermeyen bu iftira manifestosu, Türk üniversite tarihine sürülen kara bir leke olarak geçecektir” dedi.

Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hamdi Zenginbal yaptığı basın açıklaması ile devletin terör örgütüne yönelik yürüttüğü operasyonlara son vermesi gerektiğini bildiren imza kampanyasında ismi geçen akademisyenleri lanetledi. İmza kampanyasında ismi bulunan akademisyenlerden ‘Sözde akademisyenler' diye bahseden Zenginbal, Bilindiği üzere milletimiz ve devletimiz, tarihimizdeki en ağır ve çirkin saldırılardan birisiyle karşı karşıyadır. Son zamanlarda PKK terör örgütü, bazı şehir ve mahallelerimizi işgale teşebbüs cüretini göstermiş, milli varlık ve birliğimize açıkça meydan okuma gafletine düşmüştür. Eşsiz vatanımızda milletimizin birliğini, devletimizin bekasını canı pahasına savunan kahramanların şehadet haberlerinin yüreğimizi dağlamadığı; kahraman vatan evlatlarının hainler tarafından kurşunlanmadığı, katledilmediği gün yok. Saldırıların sadece güvenlik güçlerimizi hedef almadığı, masum vatandaşlarımızın da hedef alındığı bir gerçektir. Eli kanlı teröristleri, savunmasız vatandaşları katleden hainleri cesaretlendirmek için seferber edilen propaganda çarkının dişlileri, kin ve yalanlarını art arda kusarak devletimize ve güvenlik güçlerimize pervasızca saldırmaktadır” dedi.

“SÖZDE AKADEMİSYENLERİN ÖRGÜT BİLDİRİSİ”

Unvanlarını yüce Türk milleti ve devletine duydukları kini kusma aracı olarak kullanan sözde akademisyenlerin yayınladığı örgüt bildirisi, bu saldırı ve düşmanlığın artarak devam edeceğinin de göstergesidir. Yalan ve iftiralarla dolu; tek doğru ifade içermeyen bu iftira manifestosu, Türk üniversite tarihine sürülen kara bir leke olarak geçecektir. Bu bildiride imzası olan bazı kişilerin daha düne kadar, ‘çözüm süreci'nde devleti yönetenler tarafından akıl danışılan kişiler oluşu da bir ibret vesikası olarak tarihteki yerini alacaktır.

“SÖZDE AKADEMİSYENLERİ LANETLİYORUZ”

Türk Ocağı Bolu Şubesi olarak terör örgütü ve işbirlikçilerinin hain saldırılarıyla bu saldırılara karşı verilen mücadeleyi hedef alan sözde akademisyenleri lanetliyor; vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainlere karşı kahramanca mücadele eden vatan evlatlarını can u gönülden desteklediğimizin bilinmesini istiyoruz. Biliyoruz ki millet olarak teröre karşı sergileyeceğimiz güçlü dayanışma, ufkumuzda biriken kara bulutları dağıtmaya yetecek; teröre ve teröriste destek veren hastalıklı zihniyet muradına eremeyecektir” Haber Merkezi