Meşhur savcı Zekeriya Öz bu kez e-bilet yaptırımıyla karşımıza çıktı. Boluspor kulübüne 'de tebliğ edilen cezada ünlü savcı beklenmedik bir hata yaptı.
Ergenokon davasının ardından şike davasında da yine adı ön plana çıkan ve kısa bir süre önce Bolu'ya atanan Savcı Zekeriya Öz, bu kez şikeden değil E-biletten fatura kesti! Savcı Öz, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin önlenmesine dair kanunun 21.maddesinde yer alan elektronik bilet ve kamera sistemlerinin kurulmasına muhalefetten Boluspor Kulübü adına başkan Savaş Abak'a 160 bin TL para cezası kesti. Bolu Savcısı Zekeriya Öz'ün 14 Nisan 2014 tarihinde zorunlu hale gelen E-bilet uygulamasıyla ilgili idari yaptırım kararı kulübe ulaştırıldı. Boluspor Kulübü Tavşanlı Linyit ve Tekfen Denizlispor karşılaşmalarında E-bilet uygulamasına geçilmemesinden dolayı bu idari cezaya çarptırılmış oldu.
ÖZ'ÜN KAÇIRDIĞI NOKTA NEDİR!

Bolu Savcısı Zekeriya Öz Boluspor Kulübü adına Başkan Savaş Abak'a 2014/52 karar numarası ile kulübe tebliğ ettiği kabahat kararında 6222 Sayılı Yasaya Muhalefet Boluspor kulübünü temsilen Kulüp Başkanı olarak görev yapan kabahatlinin” ifadesi kullanılarak Savaş Abak'a 160 bin TL + 9,00 TL Tebligat gideri cezası keserken, eksik bilgilendirilmesinden dolayı hatalı bir karara imza atmış oldu. Söz konusu karşılaşmaların öncesinde Boluspor kulübü gerekli izinleri almış ve uygulamaya yeni sezonla birlikte başlamak için resmi mercilerden izin almıştı. Boluspor kulübünün her türlü izni almasına rağmen ünlü Savcı Zekeriya Öz'ün bu detayı nasıl kaçırdığı merak konusu oldu.