17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu gerçekleştirdikten sonra Bolu'ya düz savcı olarak atanan Savcı Zekeriya Öz, çok sert ifadeler kullandı.
Öz, Lice'deki bayrak indirme olayı ve Musul'daki konsolosluk baskını için dikkat çeken yorumlarda bulundu. Zekeriya Öz, Hükümet'in yaptığı Emniyet güçlerindeki tasfiyelere dikkat çekerek "Terörle mücadele edenleri kanunsuz dinleme yapıyor diye hain ilan edip sürdüren kanun tanımazlar. Beslediğiniz kargalar gözünüzü oyuyor" ifadelerini kulladı.
"YİNE TERS KÖŞEYE YATIRDILAR"
Sözlerini sert bir şekilde sürdüren Zekriya Öz isim vermeden Hükümeti şu şekilde eleştirdi:
Tırları durduran savcıları ve görev yapan askerleri hain ilan edenler! Uğruna kanunlar çıkardıklarınız devleti yine ters köşeye yatırdılar.
Devleti koruma uğruna makamları ayakaltına almış devlet erlerinin yerine sabıkalı ve yalakaları makam sahibi yapanlar sonuçlarına katlanır.
YOLSUZLUĞU ORTAYA ÇIKARANLARLA MEŞGULLER KUSURA BAKMAYIN!
Mısırda ki darbeyi haber verenler(!) bugünkü rezaleti ve Bayrak indirme eylemini de haber vermişlerdir. Hepsinin ödüllendirilmesi gerekir.
Devletin imtiyazlı şımarık çocukları yolsuzluğu ortaya çıkaranları takiple meşgul olduğundan bu hadiseleri fark edemediler kusura bakılmaya.