Bolu'da üç gündür süren ‘Marka Şehir Bolu ve Uluslar arası Köroğlu Festivali'nin son gününde sahne alan ünlü şarkıcı Zara, 20 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Güçlü ses, arabeskten oyun havalarına kadar birbirinden güzel parçalar seslendirdi.
Bolu Belediyesi ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen ve üç gündür devam eden ‘Marka Şehir Bolu ve Uluslar arası Köroğlu Festivali'nin son gününde Zara sahne aldı. Belediye Meydanı'nda gerçekleşen konseri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Almanya'dan gelen milletvekilleri ön sıralarda izledi.
Uzun havadan türküye, halaylardan oyun havalarına kadar birçok parça seslendiren ünlü sanatçıyı 20 bin kişi dinledi. Sık sık hayranlarıyla şarkı söyleyen Zara, sıcak tavırları ve hoş sohbetiyle herkesin beğenisini kazandı.
Engelli genci sahneye çağırdı
Konser sırasında engelli olan Yasin isimli bir genç sahneye çıkarak Zara'nın yanına gitti. Ünlü sanatçı Yasin'e, Üşündün mü? Konseri bitirelim mi?” diye sordu. Hayır” yanıtı alan Zara, Yarın okul yok mu?” diyerek bir soru daha sordu. Koltuk değneğiyle sahneye çıkan Yasin'in, Var ama ben kalkarım, siz devam edin” demesi üzerine şarkıcı Zara, Ben nasıl sevmemeyim sizi. Okul yok mu diyorum, erken kalkarım diyor. Sizleri seviyorum” diyerek konserine devam etti.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın şarkıcı Zara'ya çiçek ve Köroğlu heykeli hediye etmesiyle konser sona erdi.