Vali Ahmet Zahteroğulları, ilimize ve ülkemize büyük istihdam sağlayan Beypiliç ve Bolu Çimento AŞ fabrikasını ziyaret etti.
Vali Ahmet Zahteroğulları'nın fabrika ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda beyaz et sektörünün ülkemizdeki lider kuruluşlarından olan Beypiliç'in yem üretim ve kesimhane tesislerini ziyaret etti. Bu ziyarette Vali Zahteroğulları'na, Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca ve Genel Müdür Yardımcısı Hamdi Tanrıkulu refakat ederken, ilk ziyaret yem üretim fabrikasına oldu. Burada Vali Zahteroğulları, tesisi ve otomasyon merkezinde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.
Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise Beypiliç'in kesimhanesine geçtiler. Vali Zahteroğulları burada soframıza gelen tavuk ürünlerinin hangi evrelerden geçtiği ile ilgili detaylı bilgiler alarak üretim bölümlerini gezdi.
ÇİMENTO FABRİKASI ZİYARET EDİLDİ
Vali Ahmet Zahteroğulları, daha sonra ise Bolu Çimento fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette Bolu Çimento Genel Müdürü İbrahim Keretli, Vali Zahteroğulları'na fabrikayı gezdirerek, üretim ve faaliyet alanları ile ilgili detaylı bilgiler aktardı.
Ziyaretin sonunda değerlendirmelerde bulunan Vali Zahteroğulları, Beypiliç ve Bolu Çimento fabrikaları, ülkemize ve ilimize bir çok katkıları olan ve sektörlerinde öncü kuruluşlar. Ziyaretlerimizde fabrikaların tüm bölümlerini gezerek faaliyet alanları, üretim teknikleri gibi bir çok konuda detaylı bilgiye sahip oldum. Sektör ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek” şeklinde konuştu.