Vali Ahmet Zahteroğulları bir mesaj yayımlayarak Yaşlılar Haftası'nı kutladı.
Zahteroğulları açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılık da bu dönemlerin en özel bölümüdür.
Yaşlılarımız, dünden bugüne kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.
Yaş almak bir dağın tepesine çıkmaya benzetilebilir. Zirveye çıkmak zor ve zahmetlidir ama zirveye doğru atılan her adım bakış açısının ve ufkunun daha da genişlemesine vesile olur.
Ömürlerinin çoğunu vatanına ve milletine hizmet ederek geçiren ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön gösteren büyüklerimiz, hayatlarının bu döneminde bekledikleri ilgi, şefkat ve huzuru fazlasıyla hak etmişlerdir.
Bizleri yetiştiren, koruyup kollayan sevgili büyüklerimize ihtiyaç duydukları bu dönemde hak ettikleri saygı ve sevgiyi eksiksiz bir biçimde göstermek insani bir sorumluluktur. Çeşitli sebepler ve imkansızlıklar nedeniyle ailelerinden ve evlatlarından bu hizmeti alamayan yaşlılarımıza da devletimiz sahip çıkarak en iyi koşullarda bakımlarını yapmaktadır.
Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını” kutluyor, ömürlerinin her gününü, her dakikasını sağlıkla, mutlulukla yaşamalarını dileyerek, saygılarımı sunuyorum.”