ZAHTEROĞULLARI'NDAN SERT UYARI; HERKES KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN”

Vali Ahmet Zahteroğulları, Yedigöller toplantı salonunda kurum müdürleriyle bir araya gelerek sert uyarılarda bulundu. Projeler istediğinin altını çizen Zahteroğullları, Herkes kendine çeki düzen versin. Yeni projeler istiyorum. Tüm çalışanlarınızı dinleyin, fikirlerini alın” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın her Pazartesi günü daire müdürleriyle yaptığı toplantıların benzerine Vali Ahmet Zahteroğulları'da yapmaya başladı. Yalnız Vali Zahteroğulları, Başkan Yılmaz'ın yaptığı gibi toplantı içinde değil, kurumlara giderek de denetim yapacak. Geldiği günden bu yana farklı bir Vali portresi çizen Ahmet Zahteroğulları, her Pazartesi Vali Yardımcıları ve daire müdürleriyle bir araya gelecek.

İlk toplantı Vilayet binasında ki Yedigöller Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcıları,kurum müdürleri ve Vilayette görevli birim müdürleri katıldı. Müdürlerle sohbet ortamında bir araya gelen Vali Zahteroğulları, uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

“HERKES KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN”

Daire müdürlerine seslenen Vali Zahteroğulları, Eskiden gelen bazı alışkanlıklarımız var. Artık bu alışkanlıklardan vazgeçmemiz gerekiyor. Herkes kendine çeki düzen versin. Sizlerden Bolu'nun önünü açacak yeni projeler istiyorum. Tüm çalışanlarınızı dinleyin, fikirlerini sorun. Muhakkak yapabileceğimiz bir proje ortaya çıkacaktır” dedi.

KURUMLAR YAKIN MARKAJA ALINIYOR!

Kurum müdürlüklerinde çalışmaları yakından takip edeceğini de belirten Vali Zahteroğulları, her Pazartesi kimseye haber vermeden kurumlarda çalışmaları yakından gözlemleyeceğini belirtti. Zahteroğulları, 1 Ekimden itibaren her Pazartesi bir kurum denetleyeceğim” diye konuştu.