Vali Ahmet Zahteroğulları'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
TÜBİTAK Tüsside Enstitüsü Müdürü, AKSA Doğalgaz Şube Yetkilisi, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Memur-Sen'e bağlı sendika temsilcileri Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Vali Zahteroğulları ilk olarak TÜBİTAK Tüsside Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Osman Kulak'ı makamında ağırladı. Kulak, TÜBİTAK olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Zahteroğulları'na bilgi vererek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Doğu Marmara Kalkınma ajansı Bolu Ofisi Yetkilisi Ömer Faruk Zorlu ve ofis çalışanları da Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ederek MARKA olarak Bolu'da yapılan çalışmalar ve hali hazırda bulunan projeler hakkında bilgiler verdi
Diğer bir ziyareti ise AKSA Doğalgaz Şube yetkilisi Evren Tepelioğlu gerçekleştirdi. Ziyarette Tepelioğlu, Vali Zahteroğulları'na Bolu'daki doğalgaz kullanımı ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri de Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ettiler. Düzenlenen ziyarette Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Meclis Başkanı İbrahim Sadi Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Burhan Demirses, Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı, Yönetim Kurulu üyeleri Eşref Zeftçi, Hüseyin Yüksek ile Muharrem Kazan Hazır bulundular.
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Vali Ahmet Zahteroğulları'na Gerede Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgiler vererek hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.
Vali Ahmet Zahteroğulları'nı son olarak Memur-Sen'e bağlı sendika temsilcileri ziyaret etti.
Memur-Sen'in Vali Zahteroğulları'nı ziyaretine Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Koçak, Eğitim Bir-Sen Üniversite Başkanı Tahir Düş, Diyanet-Sen Şube Başkanı M. Bayram Tekesin, Sağlık-Sen Şube Başkanı Murat Uygur, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Niyazi Teke, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Selami Usta, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Ebem, Eğitim Bir-Sen Şube Başkan Vekili Erkan Akman, Memur-Sen kadın Kolları Başkanları Pınar Şirin ile Şule Aslan ve Genç Memur-Sen İl Başkanı Yusuf Öcel katıldı.
Gerçekleştirilen ziyaretde Memur-Sen'e bağlı sendika temsilcileri sendikaları hakkında Vali Zahteroğlulları'na bilgiler vererek çalışmalarını aktardılar ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Zahteroğulları, el birliği ile hep beraber Bolu'ya hizmet edeceklerini söyledi. Bolu'nun konumu ve sahip olduğu avantajların iyi değerlendirilmesi gerektiğinin altına çizen Vali Zahteroğulları Kentin, her alanda daha da gelişmesine gayret göstereceğiz. ” dedi.