Vali Ahmet Zahteroğulları, Yeniçağa gezisinde yapımı devam eden Sağlık Ocağı inşaatını, ilçenin pazarını, yurt inşaatını ve sanayisini gezdi. Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Vali Zahteroğulları, pazaryerinde bulunan seyyar satıcılara işlerinin nasıl olduğunu sordu.
Vali Ahmet Zahteroğulları'nın Yeniçağa gezisinde Kaymakam Fahrettin Demir, Belediye Başkanı Recai Çağlar, Sağlık Müdürü Mahmur Arık ve çalışanlar yer alırken, ilk olarak yapımı devam eden ve Ağustos Ayı'nda bitirilmesi planlanan sağlık ocağı inşaatı gezildi. Vali Zahteroğulları burada inşaatın son durumu hakkında Sağlık Müdürü Arık'tan bilgiler aldı.
Vali Zahteroğulları daha sonra ise ilçenin Pazar yerini gezerek esnaflarla sohbet etti. Pazar yerine gelenlerle de sohbet eden Vali Zahteroğulları, ayakkabı satan bir esnafın yanına giderek işlerinin nasıl olduğunu sordu.
Yapımı devam eden ve tamamlandığında 200 öğrencinin kalabileceği yurt binasının inşaatını da gezen Vali Zahteroğulları, inşaatın son durumu hakkında ilgililerden bilgiler aldı.
Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise Yeniçağa Sanayi Sitesi'ni gezdiler.