Bolu ilinde ceviz yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve ceviz üretiminin arttırılmasına ilişkin toplantı Bolu Orman Bölge Müdürlüğümüz toplantı salonunda yapıldı.
Vali Yardımcısı Cemal Polat Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Bölge Müdür Yardımcıları, Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Taş, Batı Karadeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Metin Serin ve ilgili Kurum Başmühendisleri katıldı.
6 Mart 2014 tarihinde Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret eden Bolu Valisi Sayın Ahmet Zahteroğulları tarafından verilen talimat gereği, Bolu İlinde ceviz yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve ceviz üretiminin arttırılması çalışmaları için düzenlenen toplantıda, katılımcı kurumlarca yapılması gereken iş ve işlemlerin tespiti ve takip edilecek yol haritası görüşüldü. Toplantıda ayrıca Bolu'da ceviz yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve ceviz üretiminin arttırılması teknik raporunun Batı Karadeniz Ormancılık Araştırma Müdürlüğünce düzenlenmesi ve bu raporun Valilik Makamına sunularak çalışmalara bir an önce başlanması için gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.