Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, sosyal medya aracılığı ile okulların tatil edilmesi isteklerini kendisine şiir yazarak ifade eden İbrahim Ünlü ile bilime meraklı olduğunu söyleyen Tunahan Demirbaş isimli öğrencileri Valiliğe davet ederek, makamında bir araya geldi ve öğrencilere o dönemde verdiği sözü yerine getirdi.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları kar yağışının yoğun olduğu günlerde sosyal medya aracılığı ile okulların tatil edilmesi isteklerini şiir yazarak ifade eden İbrahim Ünlü'ye yeteneğini geliştirmesini isteyerek şiir kitabı, bilime meraklı olduğunu belirten Tunahan Demirbaş'a da Bilim Teknik Dergisi hediye edeceğine dair söz vermişti. Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi 11'nci sınıf öğrencisi İbrahim Ünlü ile İzzet Baysal Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Tunahan Demirbaş'ı Valiliğe davet eden Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları o dönemde çocuklara verdiği sözü yerine getirdi.

İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Sefa Yıldız'a ile birlikte Valiliğe gelen İbrahim Ünlü ve Tunahan Demirbaş ile makamında bir araya gelen Vali Zahteroğulları öğrencilerle yakından ilgilenerek onlar ile bol bol sohbet etti. Öğrencilere hangi mesleği seçmeyi düşündüklerini soran ve okul durumları hakkında bilgiler alan Vali Zahteroğulları Tunahan Demirbaş'a Bilim ve Teknik Dergisi, kupa ve ajanda hediye ederken İbrahim Ünlü ve Sefa Yıldız'a da şiir kitabı, kupa ve ajanda hediye etti.

Kendilerine geri dönüş olacağını ve Bolu Valiliğine davet edileceklerini beklemediklerini ve şaşırdıklarını ifade eden öğrenciler Vali Zahteroğulları'na teşekkür ederek arkadaşlarının selamlarını da ilettiler. Öğrencilere Haftaya okulları tatil edeyim mi?” diye espri yapan Vali Zahteroğulları,23 Ocak'ta yarıyıl tatilini girecek olmaları nedeniyle dolu dolu güzel bir tatil geçirmelerini diledi ve arkadaşlarına öğretmenlerine, ailelerine selamlarını iletmelerini istedi. Haber Merkezi