Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 250 eserlik resim sergisinin açılışını yaptı. Resim sergisinde okulu yaptıran hayırsever Mehmet Çizmecioğlu'nun öğrenciler tarafından yapılan resmini de Vali Zahteroğulları'na hediye ettiler.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi salonunda açılışı yapılan resim sergi açılışına Vali Ahmet Zahteroğulları ile eşi Mahire Zahteroğulları, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, daire ve okul müdürleri ile öğrenciler ve velileri katıldı.
130 yağlı boya, 120 de diğer teknikler kullanılarak yapılan ve 250 eserin yer aldığı sergiyi gezen Vali Zahteroğulları, resim yapan öğrencilerle de sohbet etti ve bu güzel eserleri için kendilerine teşekkür etti.
Vali Zahteroğulları daha sonra ise okulun Şeref Defterini imzaladı. Vali Zahteroğulları, “Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi'nin yılsonu sergisine katıldık. ‘Her sanatkar sanatını göstermek ister' ve ‘Marifet iltifata tabidir.' Burada gerçekten çok değerli öğretmenlerimizin nezaretinde sevgili yavrularımızın el emeği, göz nuru ve o güzel yüreklerinin yansıması eserlerini gördük. Zamanlarının ve dikkatlerinin önemli ölçüde üniversite giriş sınavlarına çevrili olduğu böyle bir dönemde Anadolu Lisesi öğrencilerinin diğer derslerdeki ve sınavlardaki başarılarının yanında bu alanda da ne kadar başarılı çalışmalar yapabildiklerini büyük bir takdirle müşahede ettim. Bu itibarla başta okul yöneticileri ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.