Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın'ı da ziyaret etti. Ziyarette Gerede Belediyesi'nde 1938 yılından beri bulunan Belediye Şeref Defteri'ni imzalayan Vali Zahteroğulları, Başkan Baygın'ın makamında ve Belediyenin çeşitli yerlerinde bulunan eski Gerede fotoğraflarına hayran kaldı.
Vali Ahmet Zahteroğulları, Gerede ziyaretinde Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın'ı da ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Baygın, nazik ziyaretleri için Vali Zahteroğulları'na teşekkür etti. Ziyarette Vali Zahteroğulları, Gerede Belediyesi'nde 1938 yılından beri bulunan ve önemli ziyaretçilere imzalatılan Belediye Şeref Defterini imzalarken, Başkan Baygın'ın Bu defter 1938 yılından beri belediyemizde yer alıyor ve önemli misafirlerimize imzalatıyoruz” demesi üzerine Vali Zahteroğulları, defteri incelemeye başladı. Defterde, İsmet İnönü'den Celal Bayar ve Necmettin Erbakan'a kadar birçok devlet büyüğünün yazdıklarını gören Vali Zahteroğulları, böyle güzel bir geleneği devam ettirdikleri için Başkan Baygın'ı kutladı.
Ziyarette ayrıca, Gerede Belediye Başkanı Baygın'ın makam odasında ve belediyenin çeşitli yerlerinde yer alan Gerede'nin eski fotoğrafları da Vali Zahteroğulları'nın dikkatini çekti. Gördüğü fotoğrafların yanına giden ve bilgiler alan Vali Zahteroğulları eski Gerede fotoğraflarına hayran kaldı.
Ziyaret anısına Belediye Başkanı Ömer Baygın, Vali Zahteroğullarına deriden yapılan bir tablo hediye etti. Vali Zahteroğulları daha sonra ise Gerede Belediyesinden ayrıldı.