Bolu'nun yeni Valisi Ahmet Zahteroğulları görevinin ikinci gününde İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili brifing aldı.
Vali Ahmet Zahteroğulları'nın İl Özel İdaresi'ni ziyaretinde Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, birim müdürleri ve çalışanlar karşıladı.
Brifing öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Zahteroğulları, kurumları biran önce tanıyabilmek için bu ziyaretleri gerçekleştireceğini söyleyerek, Bolu'yu genel hatları ile hatırlıyorum ama neler yapılması gerektiği konularında biraz dersime çalışmam gerekiyor. Kuruluşlarımızdan brifing almayı planladım. İlin en önemli kuruluşlarından biri olan hem kırsal alanda hem merkezde ciddi yatırımların merkezi olan İl Özel İdaremizden başlıyoruz. Diğer kuruluşlarımızdan da brifinglerimizi alıp şehrin genel fotoğrafını çektikten sonra oluşturulmuş projeleri takip etmeye, yeni projeleri oluşturmaya ve üzerinde çalışmaya başlayacağız. Bu anlamda sizleri ve çalışma arkadaşlarımı da yoracağım. Çünkü çok çalışacağız. Arkadaşlarımız biraz ailelerinden izin alacaklar, eşlerinden fedakarlık isteyeceğim. Bir an önce planlamamızı yapıp, neler yapacağımızı konuşalım ve takibine başlayalım istiyorum. Bu çerçevede gerek özel idarenin kendi imkanları ile yapılan yatırımları gerekse merkezi idareden özel idareye gönderilen yatırım ödeneklerinin durumlarını öğrenip takibini yapacağız” diye konuştu.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve birim müdürlerinden çalışmalarla ilgili brifing alan Vali Zahteroğulları, brifingin ardından İl Özel İdaresi Hizmet Binasını gezdi. Vali Zahteroğulları İl Genel Meclis Toplantı Salonu ve Özel İdare Hizmet sahasında incelmelerde bulundu.