Vali Ahmet Zahteroğulları, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi.
BGC Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette basın mensupları Vali Ahmet Zahteroğulları'nı kapıda karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Bolu'nun turizm çalışmaları ele alındı. Gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmede önemli unsur olduğunu ifade eden Vali Zahteroğulları, "Sizlerle yeni bir araya gelebildik. Göreve başladığım günden sonra yoğunluk nedeniyle pek fazla bir araya gelmemiz mümkün olmadı. Sizler kamuoyunu bilgilendirmede önemli rol oynuyorsunuz. Yayınladığınız haberler, yazdığınız notlar büyük önem taşıyor. Asıl önemli olan Bolu yararına beraber çalışmaktır" dedi.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör de ziyaretinden dolayı Vali Ahmet Zahteroğulları'na teşekkür ederek, "Bizler kamuoyunu bilgilendirme adına büyük bir görev üstlendiğimizin farkındayız. Eleştiriler her zaman olacaktır. Ancak bu eleştirilerin Bolu yararına olması hepimiz için önemlidir. Bizler BGC olarak sadece eleştirmek için eleştirmeyi uygun görmüyoruz. Bu yönde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Konuşmalardan sonra Vali Zahteroğulları ve gazeteciler, Bolu'da son günlerde yaşanan gelişmeler ve turizm çalışmalarını değerlendirdi.