Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Güzel Sanatlar Lisesi'ne giderek hem okulu, atölyeleri gezdi hem de öğretmenlerden okul ile ilgili bilgiler alarak kendisine iletilen eksikliklerinin giderileceğini söyledi. Okulun en büyük sıkıntısının yurt olduğunu öğrenen Vali Zahteroğulları, hemen ihale işlemlerinin halledilmesi talimatını vererek, inşaat sezonu ile birlikte okula bir yurt yapılacağını kaydetti.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, bünyesinde 122 kız ve 64 erkek olmak üzere 186 resim ve müzik öğrencisinin eğitim gördüğü Bolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nın ziyaretinde eşi Mahire Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli yer aldı. Vali Zahteroğulları ve beraberindeki heyeti okul müdürü Haşmettin Kibar tarafından karşılandı.

Vali Zahteroğulları ve beraberindekiler daha sonra ise okul atölyelerini, derslikleri ve okul yurdunu gezdiler. 48 müzik odası, 11 atölye ve 11 dersliğin olduğu okulu gezen Vali Zahteroğulları, daha sonra ise Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, okul müdürü Haşmettin Kibar ve öğretmenlerden okulun sıkıntılarını ve öğretmenlerin isteklerini dinledi.

Okulun en büyük sıkıntısının yurt olduğunu söyleyen Vali Zahteroğulları, yurt ihalesi işinin en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi ve inşaat sezonunun başlaması ile birlikte yurt yapımının da başlayacağını söyledi. Vali Zahteroğulları ayrıca okulun tamamının da bir tadilattan geçirileceğini ve modernizasyon sağlanacağını söyledi.