Elit U17 Ligin de mücadele eden Boluspor U17, ligin ikinci maçında sahasında Galatasaray'ı konuk ederken altın çocuklar bu maçtan da 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Boluspor U17 takımı Elit Akademi liginde ikinci karşılaşmasını Galatasaray ile oynadı. Geçtiğimiz sezonun U16 liginde Türkiye Şampiyonasının ikincisi ile üçüncüsünün karşılaştığı maçta heyecanlı anlar yaşandı. Boluspor U 17 takım oyuncuları zorlu Galatasaray maçından da istediği sonucu alamadı.

Karşılaşmanın ilk dakikaları orta saha mücadelesiyle başlayan maçta karşılıklı ataklarla 29'uncu dakikaya kadar mücadele edilirken, misafir takım 29'uncu dakikada penaltı kazandı. Galatasaray penaltı atışını Gökay Güney ile gole çevirince maçta 0-1 öne geçti.

Bu golün ardından beraberlik golünü arayan temsilcimiz Özgür Kazar ile gole yaklaşırken, Özgür'ün vuruşunda top üst direkten döndü. Boluspor U17 bu ataktan sonuç alamadı. İlk yarıda Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda beraberlik golünü bulmak için Galatasaray kalesine ataklar yapan Boluspor U17, istediği gole bir türlü kavuşamazken temsilcimiz lig de ki ikinci maçını da 1-0 kaybetti. Fahri GÜNDÜZ