Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Aladağ ve Kıbrıscık Orman İşletme Müdürlüklerinde devam eden üretim çalışmalarını yerinde denetledi.

İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Nazif Öztürk'ün de eşlik ettiği denetimlerde Bölge Müdürü Yusuf Şahin üretim işlerinde çalışan köylülerle sohbet ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yusuf Şahin 2015 yılı kış mevsiminin yoğun karlı geçmesi sebebi ile kış aylarında başlanan erken üretim çalışmalarının bitirilmesi ve silvikültürel amaçların yerine getirilmesi için erken üretim sürelerinin bir ay uzatıldığını ve bu dönemde üretilen emvallerin piyasanın ihtiyaçlarını karşılaması açısından Nisan ve Mayıs aylarında satılmasının önemine değindi.

Üretim işlerinde çalışan vatandaşlar da kışın zor şartlarda çalıştıklarını ifade ederek, erken üretim sürelerinin uzatılması haberinden ve Bölge Müdürünün kendilerini ziyaret etmelerinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Bölge Müdürü Yusuf Şahin Bir süre daha köylülerle sohbet ettikten sonra kazasız ve başarılı bir yıl geçirilmesi temennisi ile sohbet ve denetimlerini tamamladı. Haber Merkezi