Gerede Nimet METO Kız Teknik Kız Meslek Lisesi ile Gerede Halk Eğitim Merkezi, AB Eğitim ve Gençlik programları Leonardo da Vinci (Hareketlilik) projelerinden Hazır giyimde Bilgisayar Destekli Kalıp Hazırlama” adlı proje ortağı olarak AB ülkelerine çalışma ziyaretine hazırlanıyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı nezaretinde Kaymakam Arslan Yurt'u makamında ziyaret eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü İrfan Şimşek ve Nimet Meto Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Fatma Kara, Proje hakkında bilgi verdi.
Proje içeriği doğrultusunda 5 ortaktan 9 refakatçinin gözetiminde toplam 2'si engelli 58 kişi İsveç, Almanya ve İspanya'da proje içeriği doğrultusunda staj yapacaklar ve tüm masrafları hibe bütçesinden karşılanacak.
Bolu İzzet Baysal Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu projeye ortak olarak katılan Gerede Nimet Meto Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden giyim ve bilişim alanındaki 10 ve 11. Sınıf öğrencileri ile Halk Eğitim Merkezinin Bilgisayarda kalıp hazırlama konusunda eğitim almak isteyen kursiyerleri katılacaklar.