Avrupa Ülkelerinde Uluslararası Finans Raporlama Sistemi Uygulaması (UFRS) kapsamında Almanya ve İsveç'e giderek 3 hafta staj gören, Bolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri TSO'da düzenlenen törenle belgelerini aldı.

Bolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin muhasebe ve finans alanı öğrencileri yurt dışında 3 hafta eğitim gördü. Avrupa Ülkelerinde Uluslararası Finans Raporlama Sistemi Uygulaması (UFRS) kapsamında 2 grup halinde Almanya ve İsveç'e giderek 3 hafta staj yapan öğrenciler aynı zamanda sosyal ve kültürel geziler de yaptı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törenle yurt dışı eğitim belgelerini alan öğrencilere belgelerini okul Müdürü Şevket Kayaalp, Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Tunca ve stajda öğrencilere refakat eden öğretmenleri Sevda Aşçıoğlu, Saadet Demirel, Filiz Türkoğlu ile Emine Güleç verdi.

Belge teslim töreninden önce Bolu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Kayaalp ve SMMMO Bolu Başkanı Necmi Tunca öğrencileri gösterdikleri başarı ve medeni cesaretlerinden ötürü kutladı. Tunca ayrıca öğrencilere meslekî bilgiler verdi. Öğrenciler belgelerini aldıktan sonra öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve kürsüde yurtdışı izlenimlerini anlattı.