Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek,"Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. AK Parti olarak 13 yıldır gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla gelecek nesillere daha demokratik ve daha çağdaş bir Türkiye bırakmak için hiç yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Coşkunyürek, yazılı olarak yayımladığı mesajında; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95'nci yılını yaşıyoruz. Bundan 95 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır. Bu teminatı günü bir bayram olarak geleceğin olan çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu'nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında, aydınlık yarınların teminatı çocuklara seslenen Coşkunyürek, "Sevgili çocuklar, yarınlarımızın teminatı olan sizlerin, geleceğin büyükleri olarak üzerinize bir takım görevler düşmektedir. Biz, şehrimizin geçmişten getirdiği ekonomik, kültürel ve sanatsal değerlerini sizlere ulaştırıyoruz. Köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına taşımak, bizlerin olduğu kadar sizlerin de vazifeleri arasındadır" ifadelerine yer verdi.

"BÜTÜN ARZUMUZ SİZE DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE BIRAKMAK"

Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzuları olduğunu vurgulayan İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, son olarak şunları söyledi:

"Çocuklarımızın özgür düşünceli, sorgulayan, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. AK Parti olarak 13 yıldır gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla gelecek nesillere daha demokratik ve daha çağdaş bir Türkiye bırakmak için hiç yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bütün arzumuz size daha güzel bir Türkiye bırakmak.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, birinci meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.” Haber Merkezi