CHP'de; Cahit Çıngı'dan sonra Mehtap Mısırlıoğlu'nun da bu ayın 17'sinde Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacağını duyurmasının ardından gözler Yüksel Ceylan'a çevrildi. Üyeleri gezerek ‘ön seçim' için imza topladığını bildiren Yüksel Ceylan, Mart ayının ilk haftası aday adaylığımı kamuoyu ile paylaşacağım” dedi.
CHP Yerel Seçimlere hızlı girdi. Aylar öncesinden aday adaylığını açıklayan Cahit Çıngı'nın ardından ismi kamuoyunda sürekli yer alan Mehtap Mısırlıoğlu da bu ayın 17'sinde aday adaylığını kamuoyu ile paylaşacak. Gündemdeki üçüncü ismin ise ne zaman harekete geçeceği belli değildi. Yüksel Ceylan gazetemize yaptığı açıklama ile Mart ayının ilk haftası basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi. Ceylan, Ben kararımı uzun bir süre önce verdim. Önümüzdeki ayın ilk haftası da aday adayı olduğumu resmen açıklayacağım” dedi.
Belediye Başkanlığı adaylığı, Belediye Meclisi Üyeliği adaylığı ve İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığı için ön seçim yapılmasının gerekliliğine değinen Yüksel Ceylan, Şu anda aday adayı olarak üyeleri dolaşıyorum. Ön seçim için imza topluyorum ve topladığım imza sayısı bin 800'ü buldu. Bu imzaları Parti Meclisi'ne ve Genel Başkan'a sunacağım” ifadesini kullandı.
İL-İLÇE YÖNETİMİ VE TANJU ÖZCAN'A ÇAĞRI…
Cahit Çıngı ve Mehtap Mısırlıoğlu'nun da aday adayı olmasını değerlendiren Yüksel Ceylan, İl ve Merkez İlçe Yönetimi ile CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a çağrıda bulundu. Yüksel Ceylan, Yerel seçimlerde kişiler önemli değil, Bolu'nun menfaatleri ve CHP'nin başarısına en büyük katkının nasıl sağlanacağı önemli. Şahsi hırs olmayacaktır, sadece Bolu'ya hizmet etmenin mücadelesini vereceğiz. Ancak bu süreçte İl-İlçe Yönetimi ile Milletvekili Tanju Özcan'ın hassas ve duyarlı olması gerekiyor. Her aday adayına eşit mesafede, partideki demokratik kurallar çerçevesinde hareket etmeleri gerekiyor” dedi.
Yeniden Bolu'ya hizmet etmek için aday adayı olduğunu ifade eden Yüksel Ceylan, Deneyim ve tecrübemi ortaya koyarak Bolu'ya hizmet etmek istiyorum. İnşallah parti üyelerimiz beni aday yaparlar ve Bolumuza birikimimi ve tecrübemi aktarırım” dedi.