Geçtiğimiz hafta sonu Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığını kamuoyuna duyuran CHP'li Yüksel Ceylan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Ceylan, Başkan Caner Güngör ve gazetecilerle bir araya geldi. Yerel basının Bolu'da kamuoyunu aydınlatma adına güzel çalışmalar yaptığını belirten Ceylan, Biz siyasiler mesajlarımızı ve açıklamalarımızı sizler aracılığıyla daha iyi ve daha doğru ulaştırabiliyoruz. Sizlerin yaptığı görevlerin kutsal olduğunu düşünüyorum. O nedenle basınımıza kutsal görevlerinde başarılar dilemek istiyorum” dedi.
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının günü de kutlayan Ceylan, Sağlık çalışanlarımızın bu özel günlerini kutluyorum. Dileğim sağlık çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarını elde edebilmesidir” diye konuştu.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör'de, Yüksel Ceylan'ın gazetecilerle geçmişten gelen bir yakınlığı olduğunu belirterek, Geçmişte Bolu'da belediye başkanlığı yapmış bir isimsiniz. O nedenle gazetecilere ve basın kuruluşlarımıza geçmişten gelen bir yakınlığınız olmuştur. Dileğimiz odur ki; Bundan sonrada her şey gönlünüzce olur. Ben sizlere başarılar diliyorum. Tüm aday adaylarımızın yapacakları çalışmaları, oluşturdukları projelerini kamuoyuna duyurmak bizlerin görevlerindendir. Bu konuda da her zaman yanınızda olacağımızı belirtebilirim” dedi.