Bolu Belediye eski başkanı Yüksel Ceylan, 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için CHP'den aday adaylığını açıklıyor. Kültür Sitesi'nde 10 Mart Pazar günü saat 13.30'da CHP'den aday adaylığını kamuoyuna açıklayacağını belirten Yüksel Ceylan, Partili, partisiz tüm Bolu halkını gerçekleştireceğimiz törene bekliyorum” dedi.
Uzun süredir CHP'den Bolu Belediye başkan aday adaylığını açıklaması beklenen Yüksel Ceylan'da harekete geçti. Önce CHP Genel Merkezi'ne adayın belirlenmesi için ön seçim yapılması için topladığı imzaları götüren Yüksel Ceylan, aday adaylığını resmen Bolu kamuoyuna duyuracak.
Kültür Sitesi'nde 10 Mart Pazar günü saat 13.30'da aday adaylığını açıklayacak olan Yüksel Ceylan, Yaptığım istişareler sonrası Bolu'ya yeniden hizmet etmeye devam etmem gerektiği yönünde bir düşünce oldu. Partimizin üyeleriyle çok uzun süren görüşmeler gerçekleştirdim. Aldığım olumlu cevaplar üzerine 2014 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimlerde CHP'den belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim. Bunu da bir toplantı ile kamuoyuna paylaşacağım. Bu toplantımıza tüm Bolu halkını davet ediyorum” dedi.