İl Özel İdaresi tarafından bu yıl için planlanan 50 km.lik sıcak asfalt programının sonuna gelindi. Son olarak Ağustos ayı başında başlanan Tekke Gurup yolunda asfalt çalışmaları tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, yolun bayram öncesi trafiğe açılacağını müjdeledi.

Özel İdare asfalt programı kapsamında, Taşkesti-Abant, Sarıalan-Aladağ yolunun ardından Tekke gurup yolunda da asfalt çalışmaları tamamlandı. Söz konusu yol bayram öncesinde trafiğe açılacak. Çalışmaların son gününde İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer beraberinde Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve Yol Ulaşım Müdürü Ahmet Kocabaşoğlu ile birlikte yolda incelemelerde bulundu.

“YİNE SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ”

Ramazan Bayramı öncesinde Abant-Taşkesti yolunu trafiğe açarak sözlerini yerine getirdiklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Tekke gurup yolunun da Kurban bayramı öncesinde açılacağını müjdeledi. Yolun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Yüceer, Tekke Gurup yolunda Genel Sekreterimiz Sırı Köstereli ve Yol Şube Müdürmüz Ahmet Kocabaşoğlu'yla kontrole geldik. Yazın planladığımız 50 km. sıcak asfalt programımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu anlamda bize destek veren, katkı sağlayan başta milletvekillerimize, belediye başkanımız ve ekibine, il başkanımıza, özel idaremiz genel sekreterine ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yoğun bir çalışma sonucunda aralıksız olarak sıcak asfalt konusunda ciddi adımlar kat ettik. Bayramdan önce Tekke gurup yolu trafiğe açılmış olacak. Ramazan Bayramından önce Taşkesti-Abant yolunun biteceğini söylemiş ve sözümüzü tutmuştuk. Şimdide sözümüzü yerine getirdik. Tekke gurup yolunu da Kurban Bayramından önce vatandaşlarımız kullanabilecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca Çimento Fabrikası Genel Müdürümüze de teşekkür ediyorum çünkü onlarda bu yolu çok sık kullanıyorlar. Bu yolu kullananlardan istirhamımda yolda çalışan araçların yolu özenle kullanmaları, çünkü çok ciddi maliyetle bu yolu yapmış bulunuyoruz” diye konuştu.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli'de yolun hayırlı olması dileğinde bulunarak, Bu sene özel idaremiz programında 50 km.ye yakın sıcak asfalt programı vardı. Bu yolla birlikte bu programın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Özel idaremizin çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu yolu kullanacak herkese de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.