Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın İl Özel İdaresi ile ilgili yaptığı açıklamalara İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, cevap verdi. Başkan Özcan’ın ifadelerine yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Yüceer, “Bulunduğunuz makam, insanları küçümseyecek, hakaret edecek, parmak sallayarak tehditler savuracak bir makam değildir. Siz kötülemeye kalktıkça birileri sizi rahatsız edecek cevapları elbet verecektir. Artık kendinize bir çeki düzen verin” dedi.

“TANJU ÖZCAN, YİNE HADDİNİ AŞMIŞTIR”

Başkan Özcan’ın haddini aşmaya devam ettiğini belirten İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, "Dilinden bir türlü İl Özel İdaresini düşürmeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı açıklamalarla haddini aşmaya devam ediyor. Son olarak, İl Özel İdaresinin Genel Sekreterliğini yapan, yıllardır Bolu’ya hizmet eden ve yaptığı çalışmalarla taktir gören Sırrı Köstereli için ‘o memur’, ‘o zat’ gibi ifadelerle kendine yakışan açıklamalarını sürdüren Tanju Özcan, yine haddini aşmıştır. Kaldı ki; kendisine cevap verdi diye eleştirdiği Sırrı Köstereli, bütün kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı kalabalık bir toplantıda Özel İdare kurumunu karalayan Başkan Özcan’a cevap vermeyip susmayı mı tercih etmeliydi?” dedi.

“TANJU ÖZCAN’I BİR KEZ DAHA ŞOV YERİNE İŞ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”

Başkan Özcan’ı kendisine çeki düzen vermeye davet eden Yüceer, “Bulunduğunuz makam, insanları küçümseyecek, hakaret edecek, parmak sallayarak tehditler savuracak bir makam değildir. Siz kötülemeye kalktıkça birileri sizi rahatsız edecek cevapları elbet verecektir. Artık kendinize bir çeki düzen verin. Özel İdareyle sorunu olmadığını söylemesine rağmen sürekli Özel İdareyi iş yapmamakla suçlayan Tanju Özcan’ı bir kez daha şov yerine iş yapmaya, Belediye sınırları içindeki sorunları gidermeye davet ediyoruz. Biz köylere zaten hizmet götürüyoruz. Lütfen bu konuda da kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyin. Köylere ciddi yatırımlar yapabiliyorsanız bize de size teşekkür etmek düşer. AK Parti hükümeti döneminde köye yapılan hizmetleri araştırdığınızda içi boş vaatlerde bulunduğunuzu siz de göreceksiniz” ifadelerine yer verdi.

“BAŞKAN ÖZCAN, GERÇEKTEN ARTIK KİME NASIL SATAŞACAĞINI ŞAŞIRMIŞTIR”

Bolu’nun 487 köyüne en iyi ve en kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Yüceer, “Özel İdarenin kaçak hat bağladığını sürekli dilinize dolamışsınız. Hat bağlantısı yapılan köylerin hatlarının alt yapılarının tamamı Bolu Belediyesi yetkililerince yapılmıştır. 2012 yılından bu yana Bolu Belediye Başkanlığıyla karşılıklı yapılan protokolle toplam 59 köy ve mahallelerinin tüm atıklarının taşınması ve bertaraf edilmesi sağlanmış ve bağlantı yapılan 45 köyün atık su bedelleri de Bolu Belediyesine yapılmaktadır. Belediye mühendisleri, belediye personelinin bilgisi dahilinde yapılan işlerden sizin haberiniz yoksa buda sizin sorununuz. Özel İdareyi kaynaklarını doğru kullanamamakla suçlayan Başkan Özcan, gerçekten artık kime nasıl sataşacağını şaşırmıştır. Biz Bolu’nun 487 köyüne en iyi ve en kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam etmekteyiz. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır. Sayın Başkan laf yerine iş yaparsanız aynı icraatları sizden de görmek isteriz” dedi.