30 Mart Yerel seçimlerinden sonra göreve gelen İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri Sezai Çavdar, Erol Özak ile Emine Erdal, Muhtarlarla tanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen'de katıldı. Muhtarlarla birlikte yenen yemeğin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı da çektirildi.
7 Nisan 2014 tarihinden itibaren yeni dönemin başladığı İl Genel Meclisinde, AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri Muhtarlar için tanışma yemeği organize etti. Düzenlenen yemeğe İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ile Sezai Çavdar, Erol Özak ve Emine Erdal'ın yanı sıra AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ve çok sayıda muhtar katıldı.

YAŞAR YÜCEER; SİZLERLE BİRLİKTE MESAİ YAPACAĞIZ”

Hep birlikte yenen yemek ve okunan duanın ardından bir konuşma yapan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, her zaman muhtarlarla birlikte çalışacaklarını ve güzel işler yapacaklarına inandıklarını söyleyerek, 30 Mart seçimleri sonrasında sizler muhtar olarak, bizlerde il genel meclis üyesi olarak vatandaşlarımızın desteğini alarak seçildik. Siz değerli muhtarlarımıza başarıla diliyorum, Allah utandırmasın. Bizler sizlerle birlikte önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde ortak hedefimiz ilimize, bölgemize, köylerimize hizmet etmek amacıyla birlikte mesai harcayacağız. Sizleri Özel İdare binamızda ağırlamak istedik. Çünkü sizlerle birlikte bu çatı altında çalışacağız. Seçimlerden sonra oluşan İl Genel Meclisinde merkezden seçilen üyelerimizin hepsi yeni. Arkadaşlarımız beni başkan olarak seçti, onlara da teşekkür ediyorum. Ben emekli olmam nedeniyle, başka bir işim olmaması nedeniyle tüm muhtarlarımız her aradığında beni burada bulabilecek. Hiçbir problemimiz olmayacak diye düşünüyorum. Bizden önce görev yapmış tüm il genel meclis üyesi arkadaşlarıma ve sizlerden önce görev yapan tüm muhtarlarımıza bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yüceer daha sonra Ak Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis üyelerini muhtarlara tanıttı.
İl Genel Meclis Üyeleri Sezai Çavdar, Erol Özak ve Emine Erdal'da muhtarlara kendilerini tanıtarak birer konuşma yaptı. Sezai Çavdar; Yeni seçilen muhtarlarımıza ve tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun diyorum. Seçimler öncesinde bütün köylerimizde vatandaşlarımızla görüştük ve destek istedik. Zaman zaman bir araya gelerek yada bizler köylere gelerek sorunları yerlerinde görerek elimizdeki olanakları sonuna kadar kullanmak için çalışacağız. Köylerinizdeki insanlar sizin şahsınıza duydukları güvenden dolayı sizleri seçtiler. Bizlerde sizlerin emrindeyiz. Milletvekillerimizle, partimizle elimizden geleni yapacağız. Bizler her aradığınızda sizlerle görüşeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde hep beraber hayırlı hizmetler yapmayı Allah bize nasip etsin.”
Erol Özak; Ben 2004-2009 yılları arasında da İl genel meclis üyeliği yaptım. Bu seçimler öncesinde de tüm köylerimizde kapı kapı dolaştık kendimizi tanıtmaya çalıştık. Bundan sonrada yapacağınız bütün işlerde yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Şehirde olan her türlü imkanın köylerde de olması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah 5 yıl boyunca hep beraber köylerimizin sorunlarını gidermeye çalışacağız. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.”
Emine Erdal; Ben Veteriner hekimim. Bu durumun sizin ve benim açımdan bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Ben sizlere 5 yıllık sürecin hayırlı olmasını diliyoru