Türkiye’nin ilk ve tek yöresel ürünler fuarı YÖREX doğudan batıya, kuzeyden güneye yüzlerce yöresel ürünü Antalya’da buluşturuyor. Yöresel ürünlerin ticarete kazandırılması, tüketilmesinin yaygınlaştırılması, katma değerlerinin artırılması ve coğrafi işaret ile tescil ettirilerek standartlarının oluşturulması gibi amaçlarla bu yıl on birincisi düzenlenecek olan YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde ANFAŞ/Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

20 Ekim 2021 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Yörex Fuarı’nda Gerede Belediyesi de stant açarak ziyaretçileri ağırlayacak. Girişlerin ücretsiz olacağı fuar alanının ziyaret saati ise 10.00-20.30 olarak belirlendi.

Gerede Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Gerede için hazırlanan tanıtım CD’lerinin yanı sıra Gerede’yi birçok yönüyle tanıtan broşürler hazırlayarak, fuara gelenlerin dikkatini Gerede’ye çekecek. Ayrıca, özel tasarımlı kutusuyla ikramlık coğrafi işaretli şak şak helvasının yer alacağı stantta, coğrafi işaretli Gerede Keşi, deri halı ve deri tablolar, deri kemer, bakır el yapımı eşyalar da tanıtım için yer alacak.