Yıldız oyuncu ile yollar ayrılıyor. Boluspor'a transfer olmasının ardından isminden sıkça söz ettiren Gürcü oyuncu Giorgi Rekhviashvili, ligde 6 haftanın ardından sakatlanarak formasından uzak kalmıştı.

Uzun süre Gürcü oyuncu Giorgi Rekhviashvili'den verim alamayacağını bilen yönetim, Gürcü oyuncunun sözleşmesinin iki taraflı feshi için çalışmalarına başladı. Birkaç gündür Reko ve menajeri ile görüşmeler yapan yönetim kurulu, yabancı transferi konusunda transferi açmak ve Giorgi Rekhviashvili yolları ayırmak istiyor.

Ligin ikinci yarısına alternatifli bir kadro ile başlamak isteyen Boluspor'da ilk iş olarak Gürcü oyuncu ile yapılan görüşmelerden sonuç alıp, yolların ayrılması isteniyor. Sezon sonuna kadar Giorgi Rekhviashvili'yi kadroda tutma imkanları olmadığı öğrenilirken, Teknik heyetin de bu bölgeye kaliteli bir stoperin alınması yönünde ısrarcı olduğu gelen bilgiler arasında.

Sezon başında kadroya katılmasının ardından oynadığı futbolla dikkat çeken Gürcü oyuncu Giorgi Rekhviashvili, Altınordu karşılaşmasında karşılaşmayı yarıda bırakmıştı. Giorgi Rekhviashvili'nin Samsunspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kalacağının açıklanmasına rağmen, ligin diğer maçlarında Adana Demirspor, Bucaspor ve Altınordu maçlarında ayağını kuvvetlendirerek maçlara çıkmıştı. Doktorların tüm ikazlarını dinlemeyen ve oynayacağım diyerek maçlara çıkan Gürcü oyuncu Giorgi Rekhviashvili, Altınordu karşılaşmasında 43'üncü dakikada tekrar sakatlanarak oyunu yarıda bırakmıştı.

Yapılan kontrollerin ardından Gürcü oyuncunun çapraz bağlarının koptuğu anlaşılınca Giorgi Rekhviashvili'nin uzun süre sahalardan uzak kalacağı belli olmuştu. Bu gelişmelerin ardından bir yabancısını kaybeden Teknik Direktör Reha Erginer, defansta bir oyuncusunu da kaybetmesine üzülürken, kırmızı beyazlı ekipte stoper mevkisinde alternatifsiz kalmıştı.

Boluspor'a geçen sezon transfer olan Zlatkov'un da ligin sonlarında yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezon başında anlaşılarak sözleşmesi fes edilmişti.