Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Bolu Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar ve partililerin katıldığı dağıtımda salgın koşullarına uygun olarak adresler tek tek ziyaret edilerek Ramazan ayı kutlandı.

“RAMAZAN AYI İSRAF AYI DEĞİLDİR”

Erzak dağıtımı sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın; “Ramazan ayı şüphesiz Müslümanlar tarafından manevi iklimin zirveye ulaştığı önemli bir dönem olarak yaşanmaktadır. İyilik ve güzelliğe dair tüm duyguların canlandığı, kötülüğün ve sahibinin prangalara vurulduğu bir dönem olarak bilinmektedir Ramazan ayı Emir ve yasakları hatırlama, öfke ve kötülüğü kontrol altına alma, disipline etme ayıdır. Ramazan ayı İsraf ayı değildir, Ramazan ayı Gerginlik, kutuplaştırma ve ayrıştırma ayı hiç değildir. Tam aksine insanların tefekkür ederek kendi iç dünyalarında neyi yanlış yaptığı ve doğruyu güzeli nasıl yapabileceğinin muhasebenin yapması gerektiği bir aydır. Bizler de Yeniden Refah Partisi Bolu Teşkilatı olarak bu mübarek günlerin hem feyzinden ve rahmetinden istifade etmek hem de bir nebzede olsa ihtiyaç sahiplerine ulaşmak maksadıyla yardım paketi hazırlamayı uygun gördük. İhtiyaç sahibi ailelerimizin belirlenen adreslerine tek tek giderek erzak kolimizi teslim ettik, Ramazan-ı Şeriflerini kutladık.” dedi.

“FAKİRLİĞİ VE YOKSULLUĞU ORTADAN KALDIRMAK İÇİN GELİYORUZ"

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadisinin kültürümüzde bulunduğunu hatırlatan İl Başkanı Baskın; “Biz bugün erzak yardımımızı gerçekleştirdik fakat iktidarımızda milletimiz, bu memleketin evladı, belediyenin erzağı ve kömürüyle geçinmeyecek, Allah'tan başka kimseye muhtaç olmayacak. Sosyal yardımlar, sadaka ve zekatla değil, alın teriyle ihtiyacını karşılayacak. Herkese refah sağlanacak. Bu ülkenin insanı birbirini sevecek ve kardeş olacak. Kutuplaştırma, ayrıştırma, suçlama, ötekileştirme ve fişleme olmayacak. A partili, B partili, Türk, Kürt, Alevi, Sünni 83 milyon kardeş olacak. Hürriyet ve insan hakları sağlanacak. Herkes fikrini ve inancını yaşamakta ve ifade etmekte özgür olacak. Toplumsal birlik, huzur ve barış temin edilecek.” dedi.