Yoksullara Yardım Derneği Bolu Şubesi tarafından ‘Geleneksel Bolu Kermesi' düzenlenen programla açıldı. Açık arttırmayla satışa sunulan ‘Mazlum' isimli deve, 57 bin Liraya alıcısını buldu.

Yoksullara Yardım Derneği Bolu Şubesi tarafından Geleneksel hale getirilen Bolu Büyük Kermesi'nin bu yıl 5'incisi düzenlenen programla Karaçayır Mahallesi'ndeki yeni yerinde açıldı. Açılış programına, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, protokol üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Mehteran Takımının verdiği muhteşem konser ile başladı. Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi. İlk konuşma talebeler adına Sinan Arslan tarafından yapıldı. Arslan kermes açılışına katılan herkese çok teşekkür etti.

“BU GÜZEL HİZMETLERİ VERMEYE İNŞALLAH DEVAM EDECEĞİZ”

Yoksullara Yardım Derneği Bolu Şube Başkanı Salih Kaya 5 yıldır geleneksel olarak kermes düzenlediklerini belirterek, etkinliklerine destek olanlara teşekkür etti. Kaya, Kermesimiz derneğimizin ana gayesi olan eğitim gören, eğitim alan eğitimde en güzel bir noktaya gelmek isteyen talebelerimizin daha iyi yetişmesini ana gaye edinen derneğimizin bu maçına uygun olarak yapılmak üzere bu kermeslerimizi düzenlemiş bulunuyoruz. Hep beraber gönül birliği ile bu güzel hizmetleri vermeye inşallah devam edeceğiz sizlerin desteği ile” dedi.

“BÖYLE FAALİYETLERDEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, yaptığı konuşmada, derneğin yardım amaçlı faaliyetlerinden mutluluk duyduklarını söyledi. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirten Davarcıoğlu, en güzel yatırımın, yeni neslin iyi bir eğitim alması için yapılabileceğini dile getirdi.

STANTLAR GEZİLDİ

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kermesin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın hemen ardından kermeste bulunan stantlar gezildi.

EN ÇOK İLGİ MAZLUM'A…

Kermeste en çok ilgiyi de ‘Mazlum' isimli deve gördü. Deve, 10 bin liradan açılan açık artırma sonucunda, 57 bin liraya satıldı. Deveyi satın alan Metin Yıldırım, Erhan Gültekin, Orhan Gürsoy ve Armağan Çatladı ise ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulundukları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Hayırseverlerin kermese bağışladığı deve, kesildikten sonra eti pişirilerek vatandaşlara ikram edilecek.

İlimizde öğrenim gören öğrenciler yararına düzenlenen ve yüzlerce hayırseverin katkıları ile hazırlanan hayır çarşısı 18 – 28 Mayıs tarihleri arasında her gün 09.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. Haber Merkezi