Bu gün sahaya 3 puan için çıkacak olan Boluspor 21 oyuncu ile Giresun'a gitti. Kupa maçında iki gol atan Ofere ile ilk 11 de sahaya çıkan Henri Belle Giresunspor maç kadrosuna alınmadı.

Boluspor Giresun'a kalabalık bir kadro ile gitti. Kırmızı beyazlılar puan için sahaya çıkmaya hazırlanırken zorlu maç için şu oyuncular kadroya girdi. Soner Şahin, Erdi Yokuşoğlu, Adem Alkaşi, Ramazan Sal, Emrecan Afacanoğlu, Mehmet Can Işık, Luiz, Cengiz Umut Meraş, Fatih Nurullah Turan, Emre Kılınç, Alican Karadağ, Sebastian Hernandez, Yusuf Emre Gültekin, Fahri Eren , Emrullah, Tosaınt Antony Ricketts, Anco Jansen, Sefer Sever, Tevfik Köse, Andaç Güleryüz, Muhammed Enes Yılmaz, kadroda yer aldılar.

Sabır Gösterilmesi Lazım Denilen Oyuncular Kadroda yok

Kupa maçında iki gol atan Ofere ile Henri Belle ile sakatlığı devam eden Eren Aydın ve Peter Janda kadroda yer almadı. Kırmızı Beyazlı ekibe sezon başında büyük umutlarla kadroya katılan ve çok şey beklenen ve sabır göstermemiz lazım denilerek açıklamalar yapılan Ofere ile Henri Belle zorlu Giresunspor maçında kendilerine yine şans bulamadılar. Fahri GÜNDÜZ