PTT 1. ligin 28. haftanın kapanış maçında Boluspor ligin şampiyon adayı Kayserispor'a konuk oldu. Ev sahibi ekibin baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibine cevap veremeyen Boluspor, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Kayserispor'un gollerini Bobo (2) ve Okay kaydetti.

Boluspor sahaya kalede Erdi savunmada Deniz, Serkan, Mehmet ve Cengiz Umut, orta sahada Kibong, İshak, Serkan Şirin, Emre, İsmail Haktan ve ilerde Kenan on biri ile çıktı.

Maça iki takımda dengeli başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde ev sahibi ekibi baskı kurmak istese de kırmızı beyazlıların savunması lidere pozisyon vermedi. Boluspor ise zaman zaman kontra ataklarla pozisyon aramasına karşın bu zaman diliminde ekibimiz Kayseri kalesinde etkili olamadı.

27'DE GOL GELDİ

Lider Kayserispor maçın 27'inci dakikasında Okay ile öne geçti. Yandan gelen ortaya ön direkte topa kafa ile dokunan Okay Yokuşlu takımını 1-0 öne geçirdi.

FARK İKİYE ÇIKTI

Kayserispor'un golünden sonra eşitliği sağlamaya çalışan Boluspor kalesinde 2'inci golü gördü. Yine sağ kanattan gelen ortaya Serkan ve Erdi yükselmesine karşın araya giren golcü oyuncu Bobo topu filelerimize gönderdi.

TEK POZİSYON

Bu devredeki en etkili atağımız son bölümlerde Emre'nin serbest vuruştan Kayseri kalesini yoklaması oldu. Kayserispor soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

KAYSERİ'NİN İSTEDİĞİ OLDU

Boluspor ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçın 2'inci yarısında da fazla etkili olamadı. Bu devrede Prijovic, Murat Gürbüzerol ve Javadov'da oyuna girse de ekibimiz rakip kalede etkili olamadı. Kayserispor 2. devrede yine oyunu kontrolünde tutarken, son dakikalarda Bobo farkı üçe çıkaran isim oldu. Mücadele 3-0 Kayserispor'un üstünlüğü ile sona erdi. Haber Merkezi