Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi kapmasında, sanayi esnafı bu gün Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelecek. TOKİ'den gelecek daire başkanlarının da katılacağı toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 10 dükkan dahi olsa, ben orayı yapacağım ama şimdiki yerde olanlar kesinlikle bu kadar rahat olamayacaklar. Bu proje hayata geçmez, siyasi şovlar amacına ulaşırsa ben son sözümü söyledim. Bu proje yapılmaz ise 2015 yılının sonunda bu sanayi sitesinin bu şartlar altında açık kalması mümkün değil” dedi.

Haber Merkezi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu gün yapılması planlanan Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi bilgilendirme toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“SADECE ÜYELER VE TARAFLAR KATILACAK”

30 Nisan son. Bundan sonra kimseyi tanımam. Pazartesi (bu gün) TOKİ'den gelecek olan daire başkanıyla bir toplantı yapacağız. Toplantıya sadece üyeler ve taraflar katılacak. Bunun dışında kimsenin katılması mümkün değil. Bakıyoruz, para verip iş yeri alacaklar yerine, siyasi şov yapmak isteyenler burada ve konuşanlar yine bunlar. Onun için kesinlikle sadece muhataplar sorunlarına çözüm bulmak ve gelecekte neler olacağını öğrenecekler.

“AÇIK KALMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Ben hiçbir tarafta değilim. 30 Nisan son tarih. Esnaflarımız yeni sanayi sitesinden dükkan alanlar ve almayan diye bakmaksızın, 2016'da gereğini yerine getireceğim. 10 dükkan dahi olsa, ben orayı yapacağım ama şimdiki yerde olanlar kesinlikle bu kadar rahat olamayacaklar. Bu proje hayata geçmez, siyasi şovlar amacına ulaşırsa ben son sözümü söyledim. Bu proje yapılmaz ise 2015 yılının sonunda bu sanayi sitesinin bu şartlar altında açık kalması mümkün değil.

“20 MİLYON LİRA KARŞILIKSIZ YATIRIM YAPACAĞIZ”

Bir an evvel sanayi sitesinin bitmesi için 20 milyon liralık alt yapıyı belediye olarak ben üstlendim. Daha ne olsun, ben yapacağım diyorum, siz direnmeyin. Yeni yılın ilk günü son.