Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta yedi aileyi evlerinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında bu hafta yedi ailenin evine konuk olan Yılmaz, hastalarla ve yakınları ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yılmaz'a bu haftaki ziyaretlerinde Bolu Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Taner Laçin, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Şerife Koçyiğit, partililer eşlik etti.

Gittiği yerlerde hastalarla yakından ilgilenerek onlara moral olmaya çalışan Başkan Alaaddin Yılmaz, hastaların ve yakınlarının kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını da sordu. Başkan Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler, ziyaretlerin ardından Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Modelsan fabrikasında çalışan personellerle ve yöneticilerle birlikte bir araya gelerek sohbet etti. Haber Merkezi