Boluspor ligin son haftasına girerken deplasmanda Fethiyespor karşısında beklenmedik mağlubiyet alan Boluspor'da Yılmaz Özen'le ilgili şok bir gelişme yaşandı.
Boluspor'un adete Multi fonksiyonel hocası olan Yılmaz Özen için başkan Abak devreye girdi. A Takım ve aynı zamanda U15 takımının teknik direktörü Yılmaz Özen için Fethiyespor karşılaşması sonrası alınan mağlubiyet sonrası gözler şimdiden hayati önem taşıyan Denizlispor maçına çevrildi. Hafta sonu oynanacak olan Denizlispor maçını düşünen Başkan Savaş Abak devreye girdi.
Geçtiğimiz haftalarda A Milli takım teknik direktörü Fatih Terim'in Zagrep'te düzenlenecek eğitime özel davet ettiği ve Pazartesi günü bu eğitime katılması gereken Yılmaz Özen için hayatı önem arz eden Denizlispor karşılaşması düşünün Başkan Savaş Abak A Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim ile telefon görüşmesi yaptı.
Karşılaşma sonrası teknik direktör Yılmaz Özen Başkan Savaş Abak ile bir görüşme yaparak Denizlispor maçı için kısa bir değerlendirme toplantısı yaptılar. Kendisinin Pazartesi günü Zagrep de olacağını ifade eden Yılmaz Özen Fatih Terim hoca'dan katılacağı seminer için zorlu hayati önem taşıyan Denizlizspor maçı izin istenilmesini başkan Savaş Abak'a iletmesinin ardından Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim ile görüşen Boluspor Başkanı Savaş Abak Yılmaz Özen için müsaade isterken kritik Denizlispor maçının önemi konusunda bilgi verdi. Bu gelişme sonrası Fatih Terim Yılmaz Özen için takımının başında kalması konusunda düşüncelerini dile getirirken Başkan Savaş Abak 2-4 Mayıs 204 tarihleri arasında Avusturya Viana'da gerçekleşecek U15'ler Avrupa şampiyonasında göndermeme kararı aldı. U15 takımı başında Hasan Tosun hoca çıkacak olup Yılmaz Özen ise zorlu geçecek olan Denizlispor maçına kırmızı beyazlıları hazırlayacak.