Boluspor, PTT 1'nci ligin 35.haftasında deplasmanda İstanbul BB'ye 4-1 mağlup oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz Özen Ligde kalmak için gerekli her şeyi yapacağız” dedi.
Özen: Son iki haftada aldığımız galibiyetlerde Manisa'da Zlatkov'u geçen hafta da Emre'yi kaybettik. Düzenli oynayan oyuncuların kadrodan eksilmesi, tabii bizim de zaman zaman oyun içinde değişiklik yapmamızı gerektiriyor. İstanbul BB'nin gücünü biliyorduk. Onun için temkinli başladık. Bizim bulduğumuz golle devreyi kapattığımızda içeriye moral ve motivasyonu yüksek girdik. Ama kırmızı karttan sonra açıkçası İstanbul BB oyunu istediği gibi yönlendirdi. Matematiksel olarak değilse de bize göre şampiyon oldular. Biz artık iki tane çok önemli maç oynayacağız. Artı o maçların da bizim için telafisi yok. Oyuncularımız bu iki maçı alacak tecrübe ve kalitede. Oyuncularımız bu işin bilincindeler ve bu olayı sahiplenecektirler. Buraya gelen seyircilerimizi üzgün gönderdiğimiz için biz de üzüldük. Boluspor'un bu ligde kalacağına inanıyoruz. Onun için de gerekli her şeyi yapacağız” dedi.
Bolusporlu futbolcu Abdülkadir Kayalı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederek, Büyükşehir Belediye bizim zaten rakibimiz değildi. Önümüzdeki haftadan itibaren kendi rakiplerimizle oynayacağız. İnşallah 3 maçımızı da kazanarak ligde kalırız” dedi.
Rakiplerinin gücünden dolayı oyunu domine ettiğini belirten Bolusporlu futbolcu Alp ise, Ligde oynayacağımız son maçlarımızı kazanarak, ligde kalmak istiyoruz” diye konuştu.